Informace o zpracování osobních údajů

Správce a účely zpracování:

1) TOP CB Reality s.r.o., podnikající pod frančízovým názvem RE/MAX Dynamic, IČO 26097222, se sídlem Kanovnická 75/4, 370 01 České Budějovice, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích, oddíl C, vložka 13787, kontaktní údaje: dynamic@re-max.cz

02) Kreuziger&Sobotik, s.r.o., IČO 27177149, se sídlem K Rukavičkárně 94, 190 14 Praha 9, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 102169, kontaktní údaje: info@re-max.cz

(“oba dále jen RE/MAX”), za účelem vyřízení Vaší poptávky po ocenění, prodeji, koupi či nájmu nemovitosti.

 

Právní základ:

RE/MAX bude Osobní údaje zpracovávat na základě Vaší žádosti uvedené v on-line formuláři jako nezbytné opatření před případným uzavřením smlouvy nebo vyřízení Vašeho požadavku.

RE/MAX může zpracovávat Vaše elektronické kontaktní údaje (e-mail, telefonní nebo mobilní číslo) také na základě souhlasu (pokud bude udělen), který může být kdykoli odvolán dopisem, e-mailem nebo telefonicky. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost předchozího zpracování.

Poskytnutí Osobních údajů je zcela dobrovolné. Vyznačené Osobní údaje jsou však nezbytné pro vyřízení Vaší poptávky.

 

Příjemci:

Za účelem vyřízení Vaší poptávky po koupi či pronájmu nebo ocenění nemovitosti předá RE/MAX Osobní údaje příslušnému makléři realitní kanceláře RE/MAX Dynamic, který Vás přímo osloví s nabídkou nemovitostí nebo požadovaných služeb.

RE/MAX Osobní údaje vymaže po vyřízení Vašeho požadavku. V případě, že povaha Vašeho požadavku vyžaduje dlouhodobější činnost, budou Vaše Osobní údaje zpracovávány po tuto dobu nejdéle však po dobu 2 let.

 

Práva subjektu údajů:

Máte právo na přístup k Osobním údajům a právo na jejich přenositelnost k jinému správci. Dále máte právo na opravu Osobních údajů nebo výmaz (pokud uplyne účel jejich zpracování, bude vznesena námitka proti zpracování, nebo odvolán Váš souhlas), popřípadě na omezení zpracování.

Veškeré své žádosti podávejte prostřednictvím výše uvedených kontaktních údajů.

Dále máte právo kdykoli se obrátit se svým podnětem nebo stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).

 

Copyright REMAX Dynamic

 

webdesign by Lewest.cz www.lewest.cz